Malzemeler: 2 adet yufka
1 çay bardağı süt
50 gram margarin
1 yumurta
1 kasık sıvıyag
Peynir
Yapılışı:
Sutu ve yumurtayı ıyıce cırpıyoruz. Orta boy bi tavayı yaglayıp ateşe koyuyoruz sonra bı yufkayı ıcıne seriyoruz. Sonra sostan kasık yardımıyla azıcık sürüp ıkıncı yufkayı büyükçe parçalayıp yarısını koyuyoruz.biraz daha sos koyduktan sonra (ıstedıgınız cesıt ) 1 çay bardağı kadar peynır margarinin de yarısını peynırın ıcıne koyup kalan yufkayı ustune koyuyoruz. Kalan margarını de parçalayıp ıcıne koyuyoruz ve sosun hepsini sürüyoruz ve en alttakı yufkanın kenarlarını da kapatıp kısık ateşte yavaşça kızarana kadar ters düz ederek pişiriyoruz
Afıyet olsun
0 yorum oku/yaz:
Yorum Gönder
Fikirleriniz bizim için önemli