Yarım kılo mantar
Bır tavuk göğsü
3 sıvrı bıber
3 domates
1 soğan
5 kasık sıvıyag
1 tatlı kasığı domates salçası
Tuz karabiber
Yapılışı:
Mantarları ıyıce yıkayıp küp küp dogruyoruz.
Tavuk göğsünü de aynı sekılde yıkayıp küp küp dogruyoruz.Tavaya alıp tuz atıyoruz ve suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Ustune mantar ve soğanları katıyoruz. Üzerine Yag gezdirip 5 dakika kavuruyoruz.
Halka seklinde kıydığımız biberleri de ekleyip 4 dakıka daha kavuruyoruz. Salçasını ve baharatlarını da ekliyoruz.
Domatesleri de soyup dogruyoruz ve soteye katıp kapağını kapatıyoruz.
10 dakıka sonra ateşten alıyoruz.
Kızarmış patates ve maydanozla süslüyoruz.
Afiyet olsun
0 yorum oku/yaz:
Yorum Gönder
Fikirleriniz bizim için önemli