Tas fırında güveç

Malzemeler:
250 gram kemikli dana eti
6 adet sivri biber
2 adet kırmızı (isot) biber
6 adet domates
5 adet sarımsak 
50 gram kuyruk yağı yada margarin
Yarım çay bardagı sıvıyag
Tuz karabiber pulbiber isot
Yapılışı:
Etleri toprak kaba koyup ıcıne kuyruk yağı yada yoksa margarını,pul biber karabiber tuz ve isotu koyup etleri iyice terbiyeliyoruz.ustune yemeklik dogranmıs biberleri tuzlayıp ekliyoruz.onun ustune soyulmuş domatesleri de küp küp dograyıp tuzlayıp ekliyoruz.sarımsakları da soyup en üste dızıyoruz. Sıvıyagını da ustune gezdirip fırına yolluyoruz. 
Afiyet olsun

0 yorum oku/yaz:

Yorum Gönder

Fikirleriniz bizim için önemli

 

SEVGİM MUTFAK COPYRIGHT©2014-2015. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. WEB TASARIM:BELLA DESIGN