Yarım kılo kusbasılık et
1 su bardagı bezelye
2 adet patates
2 adet havuç
1 çorba kasığı domates salcası
1 tatlı kasığı bıber salcası
1 cay kasıgı karabıber
3 çorba kasıgı sıvıyag
Tuz
Yapılışı:
Etlerimize bır su bardagı su koyup haslıyoruz.
Suyunu cekınce bır tutam tuz atıyoruz.
Sıvıyagımızı ekleyıp bıraz kızartıyoruz.
Salçaları ekleyıp bıraz karıstırıyoruz.
Üzerine patatesleri eklıyoruz.
Bıraz karıştırıp havuçları ve bezelyeyle karabıberimizi ekleyıp 3 su bardagı su ekleyıp kapağını kapatıyoruz.
Patatesleri pişince altını kapatıp servıs ediyoruz.
Afıyet olsun
0 yorum oku/yaz:
Yorum Gönder
Fikirleriniz bizim için önemli