500 gr kusbasılık et
2 adet kuru soğan
3Adet havuç
3 adet patates
5 adet domates
1 su bardagı bezelye
1 tatli kasığı biber salcası
Karabiber tuz
3 yemek kasığı zeytinyağı
Yapılışı:
Domateslerin kabuğunu soyup yemeklık dogruyoruz.
Eti derin bir kaba alıp üzerine karabiber ve tuz serpiyoruz.
Etin üzerine zeytinyağı gezdırıp ıyıce harmanlıyoruz.
Havuçları ve patatesleri soyup dogruyoruz. Etin ıcıne katıyoruz.
Domates, bezelye ve salçayı da ekleyıp karıştırdıktan sonra tepsıye yağlı kağıt serip birer porsiyon boşaltıp zarf seklinde katlayıp ters çeviriyoruz.
200 derecelik fırında yaklaşık 40 dakika pişiriyoruz.
Piştikten sonra kağıtla birlikte üstünü keserek servis ediyoruz.
Afiyet olsun.
0 yorum oku/yaz:
Yorum Gönder
Fikirleriniz bizim için önemli