Mantarlı kaşarlı tava böreği

Malzemeler:
200 gram mantar
100 gram kasar peyniri
2 adet yufka
Bır çorba kasıgı sıvıyag
Tuz
Yapılışı:
Mantarları küp küp dograyıp tavaya alıyoruz.
Cok az tuz atıp üzerine sıvıyag gezdırıp bıraz tavada çeviriyoruz.
Altını kapatıp once şeritler halinde kestiğimiz kaşarları eklıyoruz.
Yufkaları ortadan ıkıye bölüp uzun ve geniş dıkdortgenler halinde 3 parçaya ayırıyoruz.
Her bir yufkadan altı börek çıkacaktır.
Yufkaları serip ıcıne mantar harcından koyuyoruz ve dıkdortgen olacak sekilde kenarlarını kapatıp katlıyoruz.
Azıcık Yag koyduğumuz tavada kızartıyoruz ve servis ediyoruz.
Afiyet olsun

0 yorum oku/yaz:

Yorum Gönder

Fikirleriniz bizim için önemli

 

SEVGİM MUTFAK COPYRIGHT©2014-2015. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. WEB TASARIM:BELLA DESIGN