Etli kuru fasulye

Malzemeler:
 Yarım kilo kemikli et 
2 su bardagı kuru fasulye
1 çorba kasığı domates salcası 
1 çorba kasığı biber salcası
Tuz pulbiber 
yarım cay bardagı sıvıyag
Yapılışı:
Etimizi yarım saat düduklu tencerede haslıyoruz.
Fasulyeyı de duduklude yarım saat haslıyoruz.
Etlerimizi sıvıyagda bıraz kızartıyoruz. Icıne salçaları ve pulbiberi de ekleyıp ıyıce salçanın kokusu çıkana kadar kızartıyoruz.
Fasulyeleri de ekleyıp üstünü geçecek kadar su ekleyıp 10 dakıka daha pişirip servis ediyoruz. 
Afiyet olsun

0 yorum oku/yaz:

Yorum Gönder

Fikirleriniz bizim için önemli

 

SEVGİM MUTFAK COPYRIGHT©2014-2015. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. WEB TASARIM:BELLA DESIGN