Cıger kavurma

Malzemeler:
1 kılo cıger
1 bas kuru soğan
5 çorba kasıgı sıvıyag
Tuz
Karabıber
Pulbiber
Kişniş
Yapılışı:
Cıgerlerimiz kusbasılık
Dograyıp üzerine tatlı kasıgı tuz atıyoruz ve üzerini geçecek kadar su koyup ateşe alıyoruz.
Tadına bakarak pişiriyoruz. Pişmeden suyunu çekerse yıne azar azar kaynar su ekleyebiliriz.
Piştikten ve suyunu cektıkten sonra sıvıyagımızı ekleyıp baharatlarımızı atıyoruz. 
Soğanları da ınce ınce kıyıp eklıyoruz. Soğanlar ıyıce ıcınde kaybolduktan sonra altını kapatıp servis ediyoruz. 
Afiyet olsun.

0 yorum oku/yaz:

Yorum Gönder

Fikirleriniz bizim için önemli

 

SEVGİM MUTFAK COPYRIGHT©2014-2015. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. WEB TASARIM:BELLA DESIGN