Sehriyeli tavuk çorbası

Malzemeler;
1 adet tavuk göğsü
3 kasık tel sehriye
3 yemek kasıgı un
6 su bardagı sıcak su
3 corba kasıgı sıvıyag
Tuz
Karabiber
Yapılışı;
Tavuk göğsünü tencereye alıp, su ve tuz ekleyıp haslıyoruz.
Bır tavaya yağımızı koyuyoruz.
Isındıktan sonra unumuzu koyup kokusu çıkana kadar karıstırıyoruz.
Daha sonra sehrıyeyı ekleyıp biraz pembelestiriyoruz.
Hasladıgımız eti didikleyıp uzerine eklıyoruz.
Biraz çevirdikten sonra karabıber ekleyip et suyumuzu ekleyıp kaynamaya bırakıyoruz.
Sehriyemiz pişince altını kapatıp servis ediyoruz.
Afiyet olsun.


0 yorum oku/yaz:

Yorum Gönder

Fikirleriniz bizim için önemli

 

SEVGİM MUTFAK COPYRIGHT©2014-2015. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. WEB TASARIM:BELLA DESIGN