Salcalı bulgur pilavı

Malzemeler;
1 su bardagı bulgur
2 domates
3 su bardagı et suyu
1 silme corba kasıgı domates salcası
2 corba kasıgı tereyağı
1 corba kasıgı sıvıyag
Tuz
Yapılışı;
Domateslerimizi rendeliyoruz. Yağımızı tencereye alıp ıcıne katıyoruz.
Salcamızı ekleyıp tuz serpiyoruz.
Salça göz göz olunca ıcıne bulguru ekleyıp karıstırıyoruz.
Et suyumuzu da ekleyıp kısık ateşte suyunu cekene kadar pişiriyoruz.
10 dakıka kapağı kapalı sekılde tezgahın üzerinde dınlendirip servis ediyoruz.
Afiyet olsun.

0 yorum oku/yaz:

Yorum Gönder

Fikirleriniz bizim için önemli

 

SEVGİM MUTFAK COPYRIGHT©2014-2015. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. WEB TASARIM:BELLA DESIGN