Pestil kavurması

Malzemeler;
1 kalıp üzüm pestili
3 yumurta
2 yemek kasıgı tereyağı
2 yemek kasıgı sıvıyag
Yarım cay bardagı pekmez
1 cimdik tuz
Yapılışı;
Yağlarımızı tavaya alıp eritiyoruz.
Pestılımızı yıkayıp kare kare dogruyoruz.
Yağımız ışınınca yumurtaları kırıp cok az tuz serpiyoruz.
Yumurtalarımızı karıstırıp ıcıne pestılı eklıyoruz.
Iyıce kızartıp pekmezi eklıyoruz.
Bes dakıka pişirip servis tabağına alıyoruz.
Afiyet olsun.

0 yorum oku/yaz:

Yorum Gönder

Fikirleriniz bizim için önemli

 

SEVGİM MUTFAK COPYRIGHT©2014-2015. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. WEB TASARIM:BELLA DESIGN