250 gram kıyma
2 su bardagı haslanmıs nohut
1 yemek kasıgı domates salcası
1 corba kasıgı bıber salcası
Yarım cay bardagı sıvıyag
1 kucuk bas soğan
1 tutam kekik
Tuz
Yapılışı;
Kıymamızı tencereye alıp suyunu Salıp çekene kadar karıstırıyoruz.
Bır tutam tuz Serpip sıvıyagı eklıyoruz.
Soğanımızı kucuk kucuk dograyıp kıymamızın uzerine eklıyoruz.
Soğanlar olunce salcalarımızı ekleyıp göz göz olana kadar kızartıyoruz.
Nohutumuzu da tencereye alıyoruz.
Kekigimizi de ekleyıpbir litre kaynar su ekliyoruz kıvamı bıraz koyulasana kadar kaynatıyoruz.
0 yorum oku/yaz:
Yorum Gönder
Fikirleriniz bizim için önemli